Jaarlijks bezoek van Jan en Veerle aan het kindertehuis

Onze jaarlijkse trip tijdens de krokusvakantie naar het kindertehuis zit er weer op.

We hebben er weer van genoten om de kinderen in goede gezondheid en opperste geluk terug te zien.

Sundar, Sundarbabu en de hele staf doen nog steeds schitterend werk. De bouwwerken in het tehuis zijn nu achter de rug en er is weer speelruimte voor de kinderen.

Er werd naar hartelust cricket gespeeld, gevolleyballed en we hebben de kinderen Kubb aangeleerd. Ze waren er direct mee weg en spelen het heel graag.

Al de kinderen stellen het heel goed. Ze doen allen flink hun best op school. En studeren nog eens flink na de school in het kindertehuis zelf.

Naar jaarlijkse traditie werd ook terug de CARE-Saranalaya Family Day georganiseerd. We zagen de meeste ex-Saranalaya kinderen (die ondertussen al jonge mannen en vrouwen geworden zijn) terug, sommigen zelfs al met hun eigen kinderen. Ze stellen het eigenlijk allemaal heel goed. Velen hebben nu echt wel een goede job en hebben de vicieuze cirkel van leven in armoede op straat kunnen doorbreken en kunnen nu hun eigen levensweg bewandelen waarbij zij wel een kans kunnen geven aan hun kinderen. Zij zijn hier ook erg dankbaar voor. Wij zijn trots dat we samen met Sundar dit bereikt kunnen hebben.

Het was een deugddoend weekje dat natuurlijk weeral veel te snel voorbij was. We kijken alweer uit naar volgend jaar!

Jan en Veerle