Alweer bouwwerken in het kindertehuis

Om gevolg te geven aan de vele nieuwe voorschriften van de controle-inspecteurs voor het runnen van een kindertehuis in india, waren we genoodzaakt ingrijpende veranderingen door te voeren.

Het wordt niet meer toegelaten dat de 'managers' van het kindertehuis binnen de omheining van het kindertehuis zelf wonen. Er mag enkel een nightwatcher en een opvoedster aanwezig zijn 's nachts. Daarom zagen we ons genoodzaakt om een deel van het domein af te bakenen en te voorzien van een eigen compound wall om hierin een appartementje voor Sundar en Sundarbabu op te zetten.

Bovendien moest er een volledig aparte ingang gemaakt worden voor de meisjes, indien we nog verder meisjes in het kindertehuis willen opvangen. De meisjes van Saranalaya zijn echter heel tevreden dat ze niet meer buiten het tehuis moeten gaan slapen in een ander tehuis. Ze slapen nu terug bij ons in. Ze moeten alleen via een aparte ingang het tehuis binnenstappen. Hoe logisch kan het allemaal zijn, niet?

De bouwwerken zijn al van start gegaan.

We laten jullie graag steeds de laatste foto's zien in de fotosectie. Klik hier.