THE STARS OF SARANALAYA

The Stars of Saranalaya.. zo noemt Sundar hen.

Op deze pagina vind je allemaal kinderen, jongeren, mannen of vrouwen die gedurende vaak vele jaren in Saranalaya verbleven en adoptiekind van één of meerdere mensen geweest zijn.

Hieronder vind je recente foto’s, de tijdspanne dat ze in Saranalaya verbleven, hun huidige professionele bezigheden en vaak nog veel meer!

Tamil en Kamatchi

Hieronder zie je foto’s van Tamil en Kamatchi, vroeger en nu. Het zijn 2 zussen die in 1998 in Saranalaya aangekomen waren. Ze verbleven er gedurende 16 jaren. Toen ze vertrokken, hadden ze hun diploma reeds op zak. Ze zijn nu allebei getrouwd en hebben een dochter. De dochter van Kamatchi luistert naar de naar Ishwarya. De dochter van Tamil heet Yazhini.

Here you can see a few pictures of Tamil and Kamatchi, a long time ago and very recently! The two sisters arrived in Saranalaya in 1998 and stayed there during 16 years. When they left Saranalaya, they had completed their graduation. Now they are both married and both have a daughter. Kamatchi’s daughter is named Ishwarya and the daughter of Tamil us Yazhini.

Yazhini en Ishwarya

A. Anandhi

A. Anandi woont in Villupuram, een goede 150 km ten zuiden van Madras. Zij verbleef van 1998 t.e.m. 2014 in Saranalaya. Op zesjarige leeftijd kwam ze in het tehuis toe. Ze is tewerkgesteld als secretaresse in een bedrijf. A. Anandi is gehuwd en heeft 1 kindje.

A. Uma

In 2012 verliet A. Uma Saranalaya op 22-jarige leeftijd om net zoals velen in Chennai te gaan wonen. Ze geeft nu les in een basisschool. Ze was in Saranalaya gedurende 15 jaar. Ondertussen is ze gehuwd en heeft ze zelf 2 kinderen.

V. Tamil

Na 17 jaar in Saranalaya te hebben gewoond ging V. Tamil in 2014 haar eigen weg. 8 jaar later is ze aan het werk als secretaresse.

Ook zij woont in de voorstad Kundrathur bij Chennai als gehuwde mama met 1 kindje.

R. Sudha

Van 2006 tot 2016 was R. Sudha één van de bewoners van Saranalaya. Aan de start van haar tienjarig verblijf in Saranalaya was ze 10 jaar oud. Ze heeft computerkunde gestudeerd en heden ten dage werkt ze in een supermarkt.

Ze woont in Madurai en is al een tijdje gehuwd. Kindjes heeft ze (nog?)- niet.

N. Priya

N. Priya werkt als begeleider in het ziekenhuis. Zij verblijft in Chennai. Ze was de eerste twaalf jaar van deze eeuw in Saranalaya. Ze kwam er aan wanneer ze 4 jaar was. Ze is een trotse mama van 2 kinderen en is uiteraard getrouwd.

V. Kamatchi

V. Kamatchi woont in de hoofdstad van de Indiase staat Karnataka, Bangalore. Het is de op twee na grootste stad van India en telt 8,5 miljoen inwoners. Bangalore ligt ten westen van Madras op toch wel een kleine 7 uur rijden.

Ze werkt als secretaresse in een bedrijf. Zij was zelf in Saranalaya gedurende 17 jaar. (’98-’14) Ze verliet Saranalay toen ze 24 was. zoals je op de foto kan zien heeft ze een prachtige dochter samen met de man met wie ze gehuwd is.

M. Dinesh

Dineshis geboren in 1998 en verbleef in Saranalaya van 2003 tot 2018. Hij is momenteel ingenieur op het vlak van IT en camera’s.

Hij woont nu in Thandalam Kovur. Hij is niet getrouwd.

K. Murugan (°01/09/’01)

Murugan was net geen vijf jaar toen hij in 2006 in Saranalaya aankwam. Ondertussen is hij 21 jaar en staat hij volledig op eigen benen. Gehuwd is hij nog niet.

Hij is filmregisseur geworden! Bollywood here he comes!

Murugan woont nu in Kundrathur Chennai.

Proficiat, Murugan!

K. Domesan

Domesan was één van de kinderen in Saranalaya van 2005 tot 2016. Hij was op negenjarige leeftijd in het tehuis aangekomen.

Hij werkt nu als monteur van airconditioning.

Zijn verblijfplaats is Kundrathur Chennai. Hij is momenteel nog niet gehuwd.

Ayyapan

Ayyapan was in Saranalaya van 2006-2013. Hij kwam aan in Saranalaya op 13-jarige leeftijd.

Hij woont in Chennai, vroeger gekend als Madras. Dit is de hoofdstad van de Indiase deelstaat Tamil Nadu. Hij werkt nu als hotelmanager, is gehuwd maar heeft nog geen kinderen.

P. Karthikeyan

P. Karthikeyan heeft zijn eigen zaak waar hij auto’s aankoopt en verkoopt. Hij was gedurende 7 jaar in Saranalaya, van 2004 tot 2010. Hij was elf toen hij in het tehuis aankwam.

Zijn huidige woonplaats is Thiruvannamalai. In deze plaat sis een heel mooie tempel te bezichtigen en te bezoeken.

M. Srinivasan

Ook M. Srinivasan verbleef gedurende een lange periode in Saranalaya, 14 jaar. Op zijn 22ste verliet hij Saranalaya. Hij woont op een appartement in Kolapakkam en werkt als landmeter.

Hij is getrouwd en heeft twee schatten van kinderen.

K. Sathish

Wie ook in Chennai woont is K. Sathish. Hij staat ondertussen al 5 jaar op eigen benen en werkt in een IT-bedrijf. Hij was in Saranalaya van 2005 tot 2017. Zijn geboortejaar is 1998.

Hij heeft de ware om zijn leven mee te delen nog niet gevonden.

G. Manikandan

G. Manikandan woont in de ‘suburb’ van Chennai. Hij werkt op een cruise in de Verenigde Staten. Gedurende vijftien jaar (1999-2013) genoot hij van zijn verblijf in Saranalaya. Hij was er toegekomen toen hij 5 jaar oud was.

Hij is samen met zijn echtgenote de trotse papa van 1 kind.

R. Vijaykumar

Ook R. Vijaykumar woont in Chennai. Sinds 2009 woont hij niet meer in Saranalaya. Hij was er vanaf de leeftijd van 11 jaar gedurende 7 jaar. Hij is gespecialiseerd in TV’s en frigo’s als elektricien. Hij is gehuwd en heeft 1 kindje.

Raji

Op vijfjarige leeftijd arriveerde Raji in Sarnalaya. Tien jaar van zijn jeugd bracht hij in het tehuis door. Hij woont nu in Okkiyam Thuraipakkam. Beroepsmatig is hij terug te vinden in het bedrijfsleven. Samen met zijn wederhelft heeft hij twee kinderen.

M. Divya

In Manimedu (Een deel van Chennai) woont M. Divya. Zij is tewerk gesteld in een elektriciteitsmaatschappij.

Van 2003 tot en met 2014 was zij in Saranalaya van haar negende tot haar twintigste. Ze heeft samen met haar echtgenoot 2 kinderen.

K.Rajeshwari

Vanaf 2004 (toen was ze er zelf 5) was K.Rajeshwari voor 15 jaar in Saranamaya. Ze woont nu in Chennai en werkt als bankbediende in de Mahindra Bank.

Ze is nog niet gehuwd.

S.Dilliganesh

S. Dilliganesh werk in een showroom om auto’s te verkopen. De 6 jaar dat hij in Saranalaya verbleef hebben hem hier goed op voorbereid. Hij kwam iets later toe dan de gemiddelde kinderen. Hij was al veertien jaar.

Zijn woonplaats is in Chennai. Hij is nog niet gehuwd.

Eswaran

Eswaran heeft computerkunde gestudeerd. Hij is nu eigenaar van een farmaceutisch bedrijf in Chennai. Zijn periode in Sarnalaya was van 2010-2018. Hij kwam er toe op elfjarige leeftijd. Hij is nog niet in de echt verbonden.

N.Sundari

Een topsecretaresse, dat is N. Sundari. Zij verbleef in Saranalaya gedurende de eerste 15 jaren van deze eeuw. Ze kwam er aan toen ze zes was. Zij verblijft even buiten Madras, in Poonthandalam Kundrathur.

Manjunathan

Manjunathan is een getrouwde man en werkt in een showroom voor elektrische fietsen en woont in Chennai. Hij was in Saranalaya van 2003 tot 2014.

G. Saravanakumar

G. Saravanakumar verbleef in Saranalaya van 2003 tot 2009. Hij kwam toe op negenjarige leeftijd. Hij is nu eigenaar van een een transportbedrijf en woon in General Kumaramangalam Colony, een wijk in Madras (Chennai). Hij is niet niet getrouwd.

Vinoth

Vinoth was in Saranalaya van 1997 tot 2004. Hij is geboren in 1992.

Hij werkt in de afdeling van het bos, is gehuwd en heeft twee kindjes.

M. RAJA

M. Raja gedurende dezelfde jaren als Vinoth in Saranalaya. Hij kwam er al heef jong aan, toe hij 3 jaar was. Momenteel werkt hij als mecanicien voor airconcitioning. Hij woont in Chennai. Hij is nog niet getrouwd.

Volg ons op facebook