Grote renovatiewerken aan het kindertehuis

Na meer dan tien jaar intensief gebruik door de kinderen vonden we het nodig om enkele grote structurele veranderingen en renovaties te doen in het kindertehuis.
 
Vooral de benedenverdieping heeft een goede opknapbeurt nodig. De deuren en ramen hebben hun beste tijd gehad, de vloeren zijn ook aan vervanging toe. 
 
Terwijl we toch deze grote werken moesten plannen, hebben we besloten de zaak wat grondiger aan te passen.
 
We hebben besloten om de dining room nog te vergroten zodat de kinderen voldoende plaats hebben bij het eten. De plek waar de oude keuken was, wordt nu ook een deel dining room, en er wordt een nieuwe keuken en bergplaats gemaakt op de vrije ruimte achter de oude keuken.
 
Sundar was voorstander om de boys rooms om te bouwen tot een grotere slaapzaal. Zo worden telkens voor de kleinere en de grotere jongens de twee kamers tot één grote ruimte verwerkt. Er wordt ook een apart sanitair blok voorzien. 
 
Tenslotte verandert ook de office room van plaats, en wordt er meteen een bibliotheek/computerruimte en verzorgingskamertje bij voorzien.
 
Grote, maar nodige werken dus...
 
Alles zou moeten af zijn tegen eind juni 2015 zodat we terug een ten dele nieuw, verzorgd, fonkelend en praktisch kindertehuis hebben.
 
U kan de vorderingen van de grote renovaties allemaal volgen in onze fotoalbum hier
Bestand: